Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Social media: How does it work? – Zlatko Ganić

June 22, 2023 @ 5:30 pm - 7:00 pm

Social media

Pridružite nam se na nadolazećem meetupu posvećenom temi “Social media: How does it work?” gdje će Zlatko Ganić, Director Of Digital Media u Fabrika d.o.o., pružiti uvid u rad društvenih medija.

Zlatko Ganić je iskusni planer medija s bogatim iskustvom rada u marketingu i oglašavanju. Posjeduje vještine iz digitalne strategije, oglašavanja na mobilnim uređajima, planiranja tržišta, integriranog marketinga i oglašavanja. Zlatko je također stručnjak za istraživanje koji je završio napredni program za marketing na Cambridge univerzitetu.

Na ovom meetupu, Zlatko će podijeliti svoje znanje i iskustvo, objašnjavajući kako društveni mediji funkcioniraju u današnjem digitalnom dobu. Upoznat će nas s ključnim konceptima i strategijama koje su važne za uspješno korištenje društvenih medija u marketinške svrhe. Dotaknut će teme kao što su algoritmi, ciljano oglašavanje, analitika i mjerenje uspješnosti kampanja na društvenim mrežama.

Ovaj meetup je namijenjen svima koji su zainteresirani za digitalni marketing, oglašavanje i korištenje društvenih medija u poslovne svrhe. Bez obzira jeste li stručnjak za marketing ili početnik u ovom području, imat ćete priliku proširiti svoje znanje i postaviti pitanja stručnjaku iz industrije.

Pridružite nam se 22.06.2023. u CosmoHub-u i budite spremni za zanimljivo i informativno predavanje o funkcioniranju društvenih medija koje će održati Zlatko Ganić, Director Of Digital Media u Fabrika d.o.o.

Details

Date:
June 22, 2023
Time:
5:30 pm - 7:00 pm
Website:
https://bit.ly/3NwCQiL

Organiser

CosmoHub
Phone
+387 61 444 251
Email
info@cosmohub.ba
View Organiser Website

Venue

CosmoHub
Džemala Bijedića 162
Sarajevo, 71000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map
Phone
+387 61 444 251
View Venue Website